2017

4 juli 2017

Hej

Väldigt länge sedan de uppdaterades här på min sida. Håller på att få igång den igen och sedan försöka vara lite flitig att skriva vad som händer på endurofronten.

Jag kör i år SM serien och kör i SM2 klassen. Vi har kört 4 tävlingar hitills i år och just nu ligger jag 10:a. Jättenöjd med den platsen och har fruktansvärd hård konkurrens. Ljungren, Nelson, Elowson ligger i topp. Vi satsar vidare hårt och hoppas man kan få ta sig igenom alla deltävlingar i år.

 

2 (1)

Bild från Enköpingsposten i måndags. Lite skrivet från helgen i Borås och superenduron. Första gången jag startade en sådan tävling men jag vet inte riktigt om det var min grej. Jag tog mig en 11:e plats iaf vilket jag får vara nöjd med eftersom det var premiär.

 

 

Richard

På plats i Knivsta

4 november 2016

Ja då är vi på plats i Knivsta med hela ekipaget. Varma tält, kalla tält, garagetält och allas husvagnar och husbilar. Mkt folk överallt :)

Det är just nu -2*. Nu ska det lagas lite Pytti Panna till alla och så lite samling i tältet för en trevlig uppladdningskväll tillsammans. Lite att prata ihop sig om tills i morgon ! 

 

img_9612

Mina alla som stöttar mig i detta ! Tusen tack på vägen…..

Lite info om kåsan så kan ni gå in på www.novemberkåsan2016.se där kan ni länka er till resultat, regler mm. 

Nts-timing.se är där liveresultaten går att se.

 

Regn vill vi inte ha !

1 november 2016

Ja då är det kåsavecka. Äntligen eller inte :) Nervositeten börjar komma lite, speciellt nu när vädret har slagit om och snö väntas. Vi väntar regn nu och lite snö onsdag, torsdag. Kommer bli på gränsen med minusgrader i helgen säger våran väderprognos. Ja det blir som det blir, inget som någon kan påverka och förutsättningarna är ju lika för alla som kör.

Vi laddar med mat och vila inför körningen. Tusen funderingar på hur det kommer att bli. Mycket fokus på att få allt i ordning. Ordningen ska helst vara klar innan sista dagarna så man kan fokusera på annat än om man glömt något. 

För er alla som vill komma upp och kolla i Uppsala på oss som kör så är det i Knivsta. Första start går på lördag kl. 9.00. Jag startar 9.35 på torget i Knivsta centrum.